Menu Zarezerwuj
Puro Mag

Szczęśliwego Nowego Roku! Życzenia od PURO Mag Team

31.12.2018 Puro News

Na co dzień piszemy, fotografujemy, projektujemy. Po to, by Was zaskakiwać, inspirować, zachwycać. Dziś wyjątkowo wysuwamy się na pierwszy plan, by życzyć Wam wszystkiego najlepszego. Bo zgodnie uznaliśmy, że zmiana starego w Nowe to doskonała ku temu okazja, prawda? A zatem, Drodzy Czytelnicy i Czytelniczki PURO Mag, przyjmijcie od nas, Redakcji i Współpracowników, najlepsze noworoczne życzenia. Odkrywajcie 2019 razem z Nami!

Agata Kiedrowicz, redaktorka naczelna PURO Mag, pisze, uczy, projektuje - najchętniej dla zmysłów

Życzę Wam podróży - dalekich i bliskich, na drugi koniec globu i do warzywniaka za rogiem. Oglądania siebie w lustrze inności, oraz mądrości i dystansu, i czystej zmysłowej przyjemności, którą wycieczki (małe i duże) ze sobą niosą. I podróży w głąb siebie, do źródła wewnętrznej mocy. Korzystajcie z niej na co dzień, w dialogu ze sobą, z ludźmi i ze światem!

Kasia Pilitowskakrakuska z pasji i urodzenia, kulinarna aktywistka, prowadzi dwie knajpki na krakowskim Kazimierzu

Życzę Wam wielkiego zapału, wręcz odrzutowego zapłonu, dzięki któremu stworzycie odlotowe projekty ulepszające nasz świat, choćby ten był wielkości Waszego podwórka. I łączenia ludzi wokół stołu, zastawionego tym, co stworzycie razem. Niech małe, a ważne, cieszy Was na co dzień!

 

Ania Włodarczyk, blogerka kulinarna, pasjonatka literatury, kuchni i fotografii, zwłaszcza w wersji retro, Gdańszczanka z wyboru

Życzę sobie i Wam, by 2019 rok był bogaty w nowe smaki i odkrycia nie tylko kulinarne.

Marcin Markowicz, tłumacz i wykładowca UAM, anglista, pisze doktorat o feministycznych pismach literackich w Kanadzie

Wszystkim odwiedzającym PURO Mag życzę roku pełnego radości i satysfakcji płynących z odkrywania piękna ukrytego w obrazie, rzeźbie i słowie.

 

 

Agnieszka Szydziakanimatorka wrocławskiej kultury kulinarnej, dziennikarka i gastro-ekspertka

Niech życie w 2019 będzie przyprawione w punkt, z odpowiednim balansem tego, co słodkie i wytrawne, niech tworzą je jakościowe składniki i techniki, które cały czas możemy doskonalić, a przede wszystkim niech będzie pretekstem do spotkania z Drugim!

 

Similar articles

PURO Culinary: Magari. Mateusza Wichrowskiego przepis na Włochy
20.08.2019 Puro News

PURO Culinary: Magari. Mateusza Wichrowskiego przepis na Włochy

PURO x Granolarama. Słońce na talerzu
22.05.2018 Puro News

PURO x Granolarama. Słońce na talerzu