01.08.2014

WROCŁAW: Edyta Barczuk, Service Manager w PURO opowiada o swoim blogu kulinarnym Frollino

W PURO satyfakcja gości to priorytet. Staramy się zapewnić Wam wspaniałe doświadczenie, począwszy od pokoi, a skończywszy na nietuzinkowym jedzeniu czy drinkach w naszych restauracjach. O to wszystko dbają nasi pracownicy i to także oni są wyjątkowi. Przedstawiamy wam Edytę, naszą Service Manager i kulinarną blogerkę.

Opowiedz proszę czym jest Frollino? Jak postanowiłaś założyć tego bloga?

W PURO Wrocław zajmuję pozycję Service Manager. Od trzech lat pracuję w (moim zdaniem) najlepszym hotelu w Polsce. Codziennie spotykam tutaj ludzi z całego świata i moim zadaniem jest spełnić wszelkie ich oczekiwania. Moje codzienne obowiązki, z czasem stały się moją pasją. Gotowanie to moje ulubione zajęcie, któremu oddaję się dla relaksu, po pracy. Uważam, że dzielenie się jedzeniem to najlepszy sposób na spędzanie czasu z przyjaciółmi i rodziną. Na swoim blogu dzielę się tą pasją. To miejsce, w którym mogę pochwalić się autorskimi przepisami, gdzie umieszczam moje kreatywne, zdrowe pomysły. Każdy z nich opowiada historię o mnie i o godzinach spędzonych w kuchni. Jeśli odwiedzisz mojego bloga, zobaczysz, że propaguję proste, sezonowe i domowe jedzenie, takie uważam za najlepsze. Inspirują mnie sezonowe produkty, staram się zawsze, żeby moje potrawy były kolorowe i najwyższej jakości. W domu mam mnóstwo magazynów o gotowaniu i książek kucharskich. Gdziekolwiek wyjeżdżam, zawsze biorę ze sobą którąś z pozycji, żeby móc inspirować się i edukować w wolnych chwilach.

Zobacz blog Edyty tutaj: frollino.com

x

Subscribe to our mailing list

*indicates required